Torpedo Syndicate premijerno u Zagreb dovodi legendarne crust punxe DOOM!

09:35
Nakon 2011. i nastupa na Martinskoj vraćaju se u Hrvatsku na treće Torpediranje kojim najavljujemo vrhunsku koncertnu sezonu koju će obilježiti premijerna gostovanja eminentnih imena europske i američke punk scene. Oi!, crust, hardcore; izbrijane glave, dreadovi, šilterice - najbitniji je snažan antifašistički stav. Jer dok neki dižu tehničke barijere mi rušimo mentalne.

Nova godina s Torpedo Syndicate započinje 8. 1. u 20 h, u klubu Attack. A mi vam uz znoj ne nudimo krv i suze, već stisnute šake, pogo, pivu za suha grla, singalong, krasterske rifove i parole za dugo pamćenje. Najbolje što punk daje. Ali, Torpedo niti tu ne staje, već iz mrtvih diže legendarnu požešku bandu, bend s jednom od himni domaćeg punka - Fight Back!

"Pank pankerima, šminka šminkerima" odzvanjati će zagrebačim ulicama iz čijih su skvotova i podruma izgmizali Disbaja i Krlja. Veterani scene evocirati će uspomene dok će mlađe generacije aktivno stvarati svoje.

Karte možete nabaviti u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18) po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna. Na dan koncerta cijena će iznositi 75 kuna. Kartu svakako osigurajte na vrijeme, a za sve informacije kontakt mail je: torpedosyndicatezagreb@gmail.com

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »