Atheist Rap & Dža ili Bu – Nove pesme za publiku u Pančevu

21:51

Ljubitelji pank-rok muzike imaće priliku da u subotu 14. 11. 2015. uživaju u celovečernjem programu u pančevačkoj dvorani "Apolo". Publika će biti u prilici prisustvuje nastupima bendova Atheist Rap i Dža ili Bu, dva pank-rok benda koji su ostavili duboki trag na srpskoj sceni, a čije međusobno prijateljstvo datira iz ranih devedesetih. I jedni i drugi i dalje rade sa nesmanjenom žestinom, a publika u Pančevu će imati privilegiju da čuje njihove nove pesme. 


Novosađani će pretpremijerno u "Apolu" predstaviti pesme sa novog studijskog albuma "Überlauf", koji će biti objavljen samo dva dana nakon pomenute svirke. Naravno, pored novog materijala, poštovaoci Atheist Rap-a moći će da čuju presek dobro poznatih hitova ovog, već sada, legendarnog sastava.

Njihove nešto starije kolege (po stažu), ultimativni beogradski pank-rok brend Dža ili Bu, publici će takođe predstaviti nekoliko novih pesama sa predstojećeg sedmog studijskog albuma koji će uskoro izaći pod nazivom "Sedma sila", kao i sve najpoznatije pesme iz četvrt veka duge karijere.

Ulaznice za ovaj događaj prodavaće se po ceni od 300 dinara u pretprodaji (karte je moguće nabaviti svakog radnog dana na biletarnici dvorane "Apolo" od 14 do 19 časova), dok će na dan koncerta karte iznositi 500 dinara.

Podeli sa prijateljima:

Povezani tekstovi

Previous
Next Post »